FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Válság? - Félmillió forintos szobaárak éjszakánként Budapest legújabb luxusszállodájában (képek)

Portfolio
Ahogy korábban írtuk, a mai napon megnyitotta kapuit a vendégek előtt a megújult Matild Palota. A 130 szobás szálloda öt év alatt készült el, melynek során az épületet kívül, belül teljesen felújították. Az alábbiakban képeken is bemutatjuk a végeredményt, valamint annak is utánanéztünk, hogy mennyibe kerül, ha valaki a ma estét, vagy a szombat estét ott akarná tölteni.

Megnyitotta kapuit a főváros legújabb luxusszállodája. A Matild Palota öt év alatt nyerte el mai formáját, melynek során összesen 130 szoba kapott helyet az épületben. Ebből 111 úgynevezett signature szoba és 19 lakosztály. A palota 48 méter magas tornyából egy háromemeletes, panorámás lakosztályt alakítottak ki. A hotel három vendéglátó egységével egyszerre mintegy 700...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés