Előfizetői tartalom

A járvány hozza el az ingatlanpiac gyökeres átalakulását - Ezekre érdemes odafigyelni

Portfolio
A kereskedelmiingatlan-piac több területét is jelentősen megütötte a járvány, üzlethelyiségek zártak be, irodák ürültek ki, azonban ez az időszak sok esetben az innovációs folyamatokat is felgyorsította. Hogy pontosan milyen, piacot befolyásoló változások történtek, és fognak történni, azokat nemzetközi kutatások alapján pontokba szedve gyűjtöttük össze.

Multifunkciós terek elterjedése A világjárvány felgyorsította a távmunka elterjedését. Mivel a vállalatok a jövőben is fenntartják a részleges home office lehetőségét, várhatóan erősödni fog az irodán kívüli multifunkciós terek iránti igény. Fenntartható épületek iránti növekvő igény Az építkezések és az épületek fenntartása teszi ki a globális széndioxid-kibocsátás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés