Előfizetői tartalom

Jönnek a felvételi ponthatárok: hol, mennyiért bérelhetnek lakást az egyetemisták?

Portfolio
Idén is nagy izgalommal várják a felsőoktatásba felvételizők a ponthatárokat, ami az ingatlanpiacon is egy aktívabb időszakot eredményez. Elsősorban a bérlakáspiacon élénkül meg a kereslet azáltal, hogy sok diák a szülővárosától távol kezd el keresni kiadó vagy egyes esetekben eladó lakást. Az aktuális kínálatot az OTP Ingatlanpont és az Ingatlan.com felmérései alapján jártuk körbe, arról pedig, hogy mennyire éri meg befektetési céllal új akást venni, két lakásfejlesztőt kérdeztünk meg.

Idén július 22-ére esik a felsőoktatási intézmények felvételi ponthatárainak kihirdetése, több mint százezer leendő hallgató várja tűkön ülve a napot. A hagyományos nyári szezonális lassulás után ilyenkor indul meg a roham a legjobb bérleti lehetőségekért, a pandémia miatt azonban még mindig sok a bizonytalanság. Az ingatlanpiac vegyes képet mutat, valahol már élénkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés