Előfizetői tartalom

Új szereplők a hazai ingatlanpiacon - Fontos személyi változások történtek júliusban

Portfolio
Júliusban is történtek személyi változások az ingatlanpiacon és az ahhoz kapcsolódó területeken. Bár nem közvetlen ingatlanpiac, de július 2-án tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Mérnöki Kamara amelyen négy évre Wagner Ernő okleveles építőmérnököt, a Somogy Megyei Mérnöki Kamara elnökét választotta a köztestület országos elnökévé. Szintén júliusban új ügyvezetőt neveztek ki a Colliers kelet-közép-európai régiójába Monika Rajska-Wolińska személyében, a Diófa Alapkezelő pedig Bogár Rolandot választotta meg a társaság új ingatlanbefektetési igazgatójának. Emellett az Aria Hotel Budapest élére is új igazgató érkezett, Nádas Gábor személyében, valamint Aurelia Luca, a Skanska romániai üzleti tevékenységért felelős ügyvezető alelnöke Magyarországra is kiterjesztette a felelősségi körét.

Magyar Mérnöki Kamara Wagner Ernő okleveles építőmérnököt, a Somogy Megyei Mérnöki Kamara elnökét választotta a Magyar Mérnöki Kamara a szervezet országos elnökévé, aki a szervezet vezetését a négy év után leköszönő Nagy Gyulától veszi át. Wagner Ernő a Budapesti Műszaki Egyetem építőmérnöki karán, vízépítőmérnöki szakon 1986-ban szerezte meg oklevelét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés