Előfizetői tartalom

Lakóház extrákkal: függőleges erdő és napelemes terasz

Portfolio
Az épület felszínén függőlegesen végigfutó erdőről, és a szinte teljes egészében megújuló energiával való működéséről lehet megismerni a mexikói "Living In The Noom’s" extravagáns lakóépületet, vagyis egyelőre még csak a látványtervét. A tervezők a projekt egészében a természetközeliségre fókuszáltak. Íme a nagyon zöld lakópark látványtervei, a Yank Design közzététele alapján.

A mexikói székhelyű Sanzpont Arquitectura által tervezett "Living In The Noom's" elnevezésű közösségi lakópark egyértelműen a természetközeliségre vágyó lakókat célozta meg. A projektben összesen három, 4 emeletes épületet terveztek, amelyeket függőleges bambuszrudak borítanak, ezek között, szintén az épület külső homlokzatán, függőlegesen telepített erdő is helyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés