Előfizetői tartalom

Vitézy Dávid: indul a Budapest - Lajosmizse - Kecskemét vasútfejlesztés tervezése

Portfolio
Kecskeméten ma aláírtuk a támogatási szerződést Kutnyánszky Zsolttal, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkárával a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonal fejlesztésére. A kormány döntése értelmében a BFK európai uniós támogatásból készíti elő a Budapest - Lajosmizse - Kecskemét vasútfejlesztést - közölte Vitézy Dávid, közösségi oldalán.

"A mai napon Kecskeméten egyben aláírtuk a tervezési szerződést is a nyertes konzorcium, a Speciálterv Építőmérnöki Kft. és a Ring Mérnöki Iroda Kft. vezetőivel, akik a vonal fejlesztésének teljes körű előkészítését végzik. Fontos, hogy a teljes 142-es vonal fejlesztéséről beszélhetünk, mivel Kecskemét, az ITM és a BFK közös javaslatára a kormány június 11-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés