Előfizetői tartalom

Év végéig be kell, hogy fejezzék a pesti alsó rakpart átépítését

Portfolio
Zajlik a pesti Duna-part belvárosi szakaszának megújítása, a rakpart zöldítése mellett a főváros egyik legveszélyesebb főnyomócsövének cseréje is megvalósulhat a felújítások során. A Fővárosi Vízművek augusztus 23-án induló munkái azonban egyelőre nem jelentenek további korlátozást a Budapesten közlekedőknek. A Fővárosi Önkormányzatnak év végéig be kell fejezni a Margit híd és a Kossuth tér közötti szakasz felújítását, különben elveszik a kormány által korábban biztosított költségvetési forrás - szerepel a BKK közleményében.

A rakpartok fejlesztése három lépésben történik meg. Elsőként június 7-étől a pesti alsó rakpart Kossuth tér és Margit híd közötti részén kezdődtek el a munkák, ahol gyalogos sétányt és fasort alakítanak ki. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 09. Pihenőparttá alakul át a pesti alsó rakpart kihasználatlan szakasza 2021. 05. 31. Napokon belül elkezdődik az Antall József...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés