Előfizetői tartalom

Folytatódik a flúgos futam: mi vár az ingatlanpiac legjobban teljesítő szegmensére?

Portfolio
Új belépők, felpörgő régi szereplők, régiós verseny, változó szabályok, óriási kereslet, változó igények és a távol keletről érkező hatalmas érdeklődés jellemzi a logisztikai és ipari ingatlanok piacát. Elég csak hanyatt fekve letépni az érett gyümölcsöket, vagy már most kőkemény előkészítő munkára van szükség a távoli sikerekért? A járvány nagy nyertesének titulált ingatlanszektor előtt is komoly kihívások állnak, a szakemberek pedig a Portfolio szeptember 15-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum 2021 konferenciáján meg is vitatják a kihívásokra adható lehetséges válaszokat.

A koronavírus következtében átmenetileg leálló gazdaság az ingatlanpiacot is megrázta. Az irodában utazók az üresedés elszállásától tartottak, a lakáscélú ingatlanban érdekeltek a lakásárak és albérletárak visszaesését szemlélték aggódó szemmel, míg a hotelek és vendéglátóhelyek befektetői arcukat tenyerükbe temetve nézték végig a turizmus időszakos kiszáradását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés