Előfizetői tartalom

Vége a méltatlanul szétdobált elektromos rollerek világának?

Portfolio
Az e-roller megosztó rendszerek hatékonyabb működésére reagált egy magyar startup, a Rollin Technologies, töltő és dokkoló állomások fejlesztésével. Az új közlekedés-támogató eszköz hozzájárulhat a gyakran “szétdobált” e-rollerek rendezett tárolásához és költséghatékony működéséhez, melyek szabályozását a hamarosan életbe lépő KRESZ-módosítás is erősíti majd - derül ki a közleményükből.

Minél szélesebb körben elfogadott, és minél többen használják a mikromobilitási eszközöket, annál jobban tud csökkenni a belvárosi autós forgalom, de ehhez természetesen, mint minden közlekedési rendszer fejlesztéséhez, a megfelelő infrastruktúra kialakítása feltétlenül szükséges. Kiemelt szempont az is, hogy az ingázók a vasúti vagy busz csomópontoktól ne csak autóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés