Előfizetői tartalom

Gyökeresen átalakíthatja az életünket a Duna alatti vasúti alagút

Portfolio
A Duna alatti vasúti alagút kialakításával olyan vasútfejlesztésbe kezd a főváros, mely egyszerre írja át alapjaiban a városról alkotott képünket, a város és külváros viszonyát, valamint a vasút, mint szolgáltatás életünkben betöltött szerepét. Hogy mik is az alagút létrehozásának legnagyobb kihívásai, milyen következményekkel is lesz az érintett lakosokra és az egész országra nézve, arról Ditróy Gergely, a Portfolio ingatlandivíziójának vezetője beszélgetett a közvetlen szereplők képviselőivel a Budapesti Fejlesztési Központ és a Portfolio által közösen megrendezett Vasút a Duna alatt konferenciáján.

"A projekt kapcsán a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy egy ilyen több évtizeden átnyúló, hatalmas koordinációt igénylő folyamatot végig mederben lehessen tartani" - mondta Dományi Bálint, a Budapest Fejlesztési Központ urbanisztikai vezetője. A projekt legnagyobb hatása elmondása szerint az lesz, hogy a program kiterjeszti, megnöveli azt a területet, ahol a régió lakói mozogni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái