Előfizetői tartalom

Mutatjuk, hol van ma a legolcsóbb és legdrágább új lakás Budapesten

Portfolio
Egészen elképesztő a különbség a budapesti új lakások piacán, ha a legdrágább és legolcsóbb új lakásokat nézzük: a két szélsőérték között több, mint 900 millió forint a különbség - számoltuk ki a Budapesti Lakáspiaci Riport legfrissebb adatbázisából. A nagy szélsőségek miatt az átlag és a medián árak között is nagy a különbség, a négyzetméterárakat tekintve viszont mérsékeltebb a helyzet.

Eloszlások Hatalmas különbségeket tapasztalhatunk a fővárosi újlakás-piacon, ahol az átlagos négyzetméterár már az egymillió forintot is elérte - derül ki a szeptemberi Budapesti Lakáspiaci Riport összesen 24 000 lakást tartalmazó adatbázisából, mely a nyár végi állapotokat jeleníti meg. A tényleges árakban tapasztalt nagy kilengések az árak eloszlásán is meglátszanak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés