Előfizetői tartalom

Kína tovább terjeszkedik: 27 milliárd forintos raktárbázis épül Vácon

Portfolio
A kínai CECZ cégcsoport 27 milliárd forintos raktárberuházást indít Vácon. Az E-kereskedelmi Ipari és Logisztikai Park mintegy 56 ezer négyzetméternyi területen valósul meg, a fejlesztést csütörtökön mutatták be a helyszínen. A beruházó az Óbudai Egyetemmel és a BME-vel is együttműködik, melynek keretei közt a hallgatók akár Kínáig is eljuthatnak ösztöndíjjal.

Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a 27 milliárd forintos fejlesztés az évtized legnagyobb beruházása a városban. Hozzátette, a beruházás nemcsak munkahelyeket teremt, hanem helyi iparűzési adóbevételt is hoz a következő évtizedekben. Várhatóan 110...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés