Előfizetői tartalom

Lelassult az ingatlanpiac eddigi legforróbb szegmense

Portfolio
2021 harmadik negyedévében két épülettel, összesen 14 210 négyzetméterrel bővült a budapesti és a Budapest környéki agglomeráció spekulatív állománya. Átadásra került az East Gate Business Park Fót és a Login Business Park Dunakeszi, ezzel negyedév végén a teljes modern ipari/logisztikai állomány 2 567 510 négyzetmétert tett ki - derül ki a Budapest Research Forum (BRF) legfrissebb elemzéséből. A negyedév visszaeső új kínálatot és keresletet hozott. A közben szintén csökkenő üresedési ráta viszont mutatja, hogy kereslet ugyan lenne, de nem épül elég új ingatlan, ami ezt ki tudná elégíteni.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, ESTON International, JLL és a Robertson Hungary – ezúton teszi közzé a 2021 harmadik negyedévére vonatkozó ipari/logisztikai ingatlanpiaci adatait. A harmadik negyedévben a teljes bérlői kereslet 143 530 négyzetmétert tett ki, ami 19% csökkenést jelent az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés