Előfizetői tartalom

Recseg-ropog az ingatlanóriás: 25%-os leépítésbe kezdenek

Portfolio
25%-os leépítésbe kezd a Zillow, az Egyesült Államok legnagyobb ingatlankereskedelmi portálja - írja a TheRealDeal. A cég a napokban jelentette be, hogy ideiglenesen leállítja iBuying üzletágát, valamint hogy 7000 saját tulajdonú lakást ad el - kétharmadukat bekerülési érték alatt. Úgy tűnik nagyon mellé fogott a Zillow a rövid távú felújítás-értékesítés ("home-flipping") biznisszel.

Miután a Zillow a napokban bejelentette, hogy leáll az algoritmus-vezérelte, rövid távú lakás vásárlás-eladás programjával, most úgy tűnik végleg kivonul az iBuying üzletágból. A cég bő három éve lépett be erre a piacra, azonban miután az algoritmusuk rendre felülértékelte a megvásárolt ingatlanokat, most kénytelenek leállni a projekttel. A megvásárolt ingatlanok közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés