Előfizetői tartalom

Melyik ingatlanprojekt hoz lázba a legjobban? - Ma még szavazhatsz 2021 legjobbjára!

Portfolio
Három hét van csak hátra a hagyományörző, de új struktúrában megvalósított Portfolio Property Awards díjátadó és networking eseményig. Ahogy minden évben, idén is összegyűjtjük, majd a szakmai zsűri segítségével kiválasztjuk, és díjazzuk a 2021-es év legkülönlegesebb projektjeit, legmeghatározóbb eseményeit, a legnagyobb tranzakcióit, legmeghökkentőbb újdonságait, vagy a legtehetségesebb személyét. A korábbi évektől eltérően azonban, idén több újdonsággal készülünk: egyfelől nem a nagy ingatlanpiaci eseményünkön, a Property Investment Forumon, hanem egy önálló díjátadó keretében mutatjuk be a győzteseket november 18-án, másrészt idén az "Év Koncepciója" díj odaítélésében az Olvasóink segítségét is kérjük. Szavazz, és döntsd el te, hogy ki kapja idén az "Év Koncepciója" díjat.

Szinte már hagyomány a hazai ingatlanpiacon, hogy minden évben a Property Investment Forum konferencián díjazzuk az ingatlanpiac legkülönlegesebb projektjeit, legmeghatározóbb eseményeit, vagy legtehetségesebb személyeit. Most sincs ez másként, újdonság azonban, hogy idén már nem az ingatlanos konferencián, hanem egy különálló díjátadó és networking esemény keretén belül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái