Előfizetői tartalom

Hamarosan mécsesekkel fogunk fűteni? - Nem valószínű, de hatalmas változások előtt állunk

Portfolio
Az idei évben a pandémia világgazdasági folyamatokra gyakorolt hatásának következtében számos új kockázat és kihívás jelent meg mind a nemzetközi, mind a hazai ingatlanpiacon. Hogy melyek a legnagyobb kihívások az ingatlanpiac előtt, mit várhatunk 2022 után a gazdaságpolitikától és hogy a 2020-as sosem látott gazdasági visszaesés utáni extrém felpattanás következtében elszabadult nyersanyag- és energiahordozóárakkal mit lehet kezdeni, arról a Portfolio Property Awards 2021 konferencián beszéltek a szakértők.

A legnagyobb kihívások az ingatlanpiac előtt! Melyek azok a legfontosabb kockázatok és az iparág alapjait újraíró és felforgató területek, amik strukturális átalakulást hoznak? Mit jelent a valóságban az ingatlanpiac számára a fenntarthatóság? Mit okoz a megváltozó munkakultúra és az utóbbi időben megjelent energiaválság? – tette fel a kérdéseket a konferencia első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés