FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Ma este minden kiderül a hazai ingatlanpiacról

Portfolio
Ma délután kezdődik a Portfolio Property Awards, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking lesz a főszerepben. Kiderül, hogy kik szerepelnek az idei top50 legmeghatározóbb ingatlanpiaci szereplői között, majd a szakmai programot követően összesen 17 kategóriában díjazzuk a 2021-es év legkülönlegesebb ingatlanpiaci projektjeit, valamint tranzakcióit. Most még lehet regisztrálni az eseményre.

November 18-án, azaz ma rendezzük meg a Portfolio Property Awards díjátadó és networking eseményünket. Az ingatlanszakma találkozóján bejelentjük a 2021-es TOP50 ingatlanpiacot befolyásoló szereplő listáját. Ezt követően a 16 órától kezdődő szakmai program keretében három kerekasztal-beszélgetést követhetnek figyelemmel a konferencia résztvevői az ingatlanpiac legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés