Előfizetői tartalom

Súlyos milliókat veszíthetünk! - Ezekre kell figyelni a lakásvásárlásnál

Portfolio
Az újlakások piaca példátlan sebességen pörög, a növekvő kereslet azonban az árak emelkedését is eredményezi, és ezzel együtt növekedik annak is a tétje, hogy valóban jó döntést hozunk-e meg az új otthon megválasztásánál. Jelentős összegektől, akár súlyos millióktól eshetünk el, amennyiben nem vagyunk tisztában azzal, mire kell figyelni egy ingatlan műszaki kivitelezését illetően, vagy ha egyszerűen nem szentelünk elég figyelmet az adásvételi szerződés alapos átvizsgálására. A Metrodom szakértői összeállítottak egy kisokost, amely rávilágít az újlakásvásárlás nyolc legégetőbb kérdésére és a leggyakoribb lehetséges hibaforrásokra.

A KSH legfrissebb adatai alapján az újlakások piacát a koronavírus járvány sem tudta megingatni. Az újépítések aránya az összes ingatlaneladáson belül 2016 óta szinte folyamatosan emelkedett és míg 2020 második negyedévében a használt lakások éves reálárindexe alig emelkedett (0,7%), addig újépítések közel 10 százalékos árnövekedést könyvelhettek el. Azonban érdemes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés