Előfizetői tartalom

Gőzerővel segíti tovább a kormány az új bányák megnyitását

Portfolio
Beruházási célterületté nyilvánította a kormány a Bayer Construct Zrt.-hez köthető ártándi bányatelkeket - írja a Népszava. A döntésre a kormány indoklása alapján a vészhelyzet miatt volt szükség. A cégcsoportról korábban már írtunk, amikor a Bayer Construct csoporthoz tartozó Kvarchomok Kft. nyerte a tendert és kapta meg a jogot három kiskunlacházi és egy délegyházi bányatelek területének kitermelésére.

A vészhelyzet miatt beruházási célterületté nyilvánította a kormány a Balázs Attila tulajdonában is álló Viastein Kft. ártándi bányatelkeit. A nemzetgazdaság működőképességének megőrzése céljából, a nyersanyag-ellátás veszélyhelyzet időszaka alatt történő megfelelő biztosítása, illetve a bányászati jog hasznosítására irányuló beruházások megvalósítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés