Előfizetői tartalom

Óriási raktárbővítést hajtott végre egy cég: két helyszínen, 40 ezer négyzetmétert épített fel

Portfolio
A folyamatok véglegesítése és a próbaüzem után teljes fordulatszámon működik a Raben Trans European Hungary Kft. idén átadott két új raktára. A dunaharaszti és a pécsi létesítmény beruházásai közel 100 új munkahelyet teremtettek. Az Európa 14 országában jelen lévő vállalat tevékenységének bővítése tovább folytatódik: jövőre elkészül az új győri központ is.

Két új fejlesztési projektjét fejezte be idén a Raben Trans European Hungary Kft. A logisztikai szolgáltató vállalat a székhelyének is otthont adó Dunaharasztiban mintegy 30 ezer, Pécsen pedig több mint 10 ezer négyzetméteres új logisztikai központot nyitott meg. A beruházások alapvetően a cég meglévő portfóliójához igazodnak, de mindkét helyszín alkalmas arra, hogy a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés