FONTOS Összeomlott álmok és elégett vagyonok - Ezt hozta a kriptopiaci kísérlet bukása
 
Előfizetői tartalom

Hamarosan jön a BKK digitális vonaljegye

Portfolio
BKK automaták hűlt helyével találkozhattak Budapest több részén is azok, akik jegyet, bérletet szerettek volna vásárolni a napokban. Vitézy Dávid posztjában több helyszíni kép is szerepel a hiányzó gépekről: kevesebb automata lesz mostantól a Széll Kálmán téren, a Szent Orbán téren, Városmajornál, a Nyugati pályaudvarnál, a Tímár utcánál, a Bikás parknál és még sok más megállóban. Az intézkedések magyarázatául a BKK közleménye szolgálhat, melyben azt írják, hogy egyre többen választják az online vásárlási csatornákat, ehhez alkalmazkodik a BKK. Ennek keretében optimalizálják az automatahálózatot, valamint bővítik az online értékesíthető termékek körét, így például bevezetés előtt áll a digitális vonaljegy. Az nem derül ki a közleményből, hogy ez mikorra várható. A gyors és alkalmankénti vonaljegyvásárlásra a legjobb lehetőséget eddig az automaták nyújtották, most viszont olyan időszak veszi kezdetét, amikor már kevesebb automata van, de még az online lehetőség sem áll rendelkezésre.

Egyszerre optimalizálja a jegyautomatáit a BKK, és fejleszti az online jegyvásárlási lehetőségeit. A napokban sorra tűnnek el a forgalmasabb csomópontokról is a BKK automaták, Vitézy Dávid posztja alapján ezek az automaták a BKK bevételeinek többségét, mintegy 55%-át szedik be, emiatt is érthetetlen, hogy miért csökkentik a számukat. A mobilapplikáció megjelenésével...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái