Előfizetői tartalom

Eddig nem látott méretű vízprojekt indulhat a Balatonnál: minden környékbeli települést érint

Portfolio
Elképesztő fejlődés elé néznek a Balaton körüli települések: egy uniós, nyílt közbeszerzési eljárást indított ugyanis nyáron a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. az egész balatoni térség ivóvízellátásának modernizációjára. A szolid megnevezés mögött egy hatalmas projekt húzódik, amelynek csak a tervezése és engedélyeztetése is több milliárd forintból fog megvalósulni a következő 2-3 évben.

Még május végén jelent meg az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben egy felhívás "Balaton térsége ivóvízellátás tervezése" címmel, a kiíró DRV Zrt. az egész balatoni térség vízmérlegének komplex javítására, pontosabban - első lépésként - annak megtervezésére keresett ajánlattevőt. A június végi határidő után végül decemberben eredményt hirdettek, két ajánlattevő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés