Előfizetői tartalom

Belehúzott az önkormányzat: átadták a legújabb, passzív bérházat Budapesten (képek)

Portfolio
Összesen 35 bérlakás megépítésével, átadta a XIII. Kerületi Önkormányzat a Jász utca 72. szám alatti új lakóépületet. A társasház alapkövét még 2020 februárjában tették le, így kevesebb mint két év alatt valósította meg az önkormányzat a legújabb passzívházukat. Az átadón a polgármester bejelentette: folytatódik a bérház-építés, a következő passzívház a Petneházy utcában valósul meg.

A XIII. Kerületi Önkormányzat az új önkormányzati ciklusban is folytatja a 2002 óta tartó bérlakásépítési programját. Ennek keretében épült föl a Jász utca 72. szám alatti 35 lakásos passzív bérház is, amelynek egy pinceszintje és két felszín feletti, ötemeletes (liftes) lakótömbje van. Az épületen belül 1–1,5–2 és 3 szobás, jellemzően 35–40, 50–55 és 65–70...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés