Előfizetői tartalom

Hatalmas tranzakcióval szállt be egy magyar cég a belgrádi ingatlanpiacra

Portfolio
Lezárult az Indotek Group tavaly bejelentett ingatlantranzakciója, amelynek értelmében a 5 belgrádi üzleti parkban 11 irodaházat vásárolt meg a Globe Trade Centre S.A.-tól. Az ügylet idei zárásával az elmúlt évek egyik legnagyobb tranzakcióját hajtotta végre a régió ingatlanpiacán a cégcsoport. A szerb portfólió megvásárlásával az Indotek Group már 12 országban van jelen.

Lezárult annak a 11, Belgrádban található irodaháznak az adásvételi tranzakciója, amelyeket az Indotek Group vásárolt meg 2021-ben a Globe Trade Centre S.A.-tól. A 267,6 millió euró (kb. 95 milliárd forint) értékű adásvételi megállapodás révén, egy több mint 122 ezer négyzetméteres irodaház-portfólióval lép a szerb ingatlanpiacra a cégcsoport. Az ügylet során 5 belgrádi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés