Előfizetői tartalom

Ezek lesznek Budapest legmodernebb részei - Hamarosan elárasztják a fővárost a mini városközpontok

Portfolio
Budapestet hamarosan elárasztják a mini városközpontok, az elmúlt időszakban ugyanis több olyan egyáltalán nem kisléptékű beruházást jelentettek be, vagy már indítottak el, amely egy nagyobb terület teljes beépítésére, lakóházak, irodák, szálloda, boltok, közpark létrehozására vonatkozik, kiépítve az ehhez szükséges infrastruktúrát (közlekedési lehetőségek, óvoda, orvosi rendelő, stb.) egyaránt. Lássuk, hol lesznek Budapest legújabb központjai!

Az elmúlt 10-15 évben már láttunk néhány városnegyed-fejlesztést Budapesten, ami nem csak a tervasztalon született meg, hanem darukkal, gépekkel és akár több ezer szakipari munkással a valóságban is elérte, hogy megváltozzon a környék arculata. Mivel több éves, vagy inkább évtizedes volumenű projektekről van szó, ezért a legtöbbnél, ami a 2010-es években vagy azután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés