Előfizetői tartalom

Hatalmas fejlesztéssel robbanhat be a magyar piacra egy román ingatlancég

Portfolio
Mintegy 120 ezer négyzetméteres ipari és logisztikai központ kialakításával jelenhet meg a magyar piacon a romániai központú Griffes. Bár a projekt részletei még nem ismertek, annyi biztos, hogy egy Budapest melletti területet érint a döntés. A cég tevékenységéről és céljairól az alapító, Andreea Păun, a Property Forumnak beszélt.

Izgalmas év volt a tavalyi a romániai Griffes ingatlancég számára: mintegy 44 ezer négyzetméternyi irodaterület bérbeadásában működött közre, bejelentett egy új, bukaresti irodafejlesztést és a tervei között a magyar piacra való belépés is szerepel, vagyis mostantól nemcsak tanácsadóként, hanem befektetőként is csatlakozik a piachoz. "Bár sokan figyelmen kívül hagyják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés