Előfizetői tartalom

Tovább gyorsulhat a verseny a hazai ingatlanokért is - 5 év alatt duplázódhat a piac

Portfolio
Világszerte jelentős gazdasági tényezővé váltak az asset management cégek, az iparág látványosan fejlődött az eddigi rövid, mintegy két évtizedes története során. Gazdasági elemzők szerint azonban az igazi áttörést a következő évek hozzák meg: előreláthatólag öt év alatt megduplázódik a már most is százezer milliárd dolláros piac, és Magyarországon is élesedő versenyre lehet számítani az S IMMO Hungary szakértője szerint.

Százezer milliárd dolláros iparággá fejlődött a pandémia időszaka alatt az asset management (eszközmenedzsment) iparága, amely a következő évtizedben várhatóan még gyorsabban növekedik majd – írta a Boston Consulting Group 2021 Q3-as elemzése. Az iparág 11 százalékkal növekedett globálisan 2020-ban elsősorban a kisbefektetők, másodsorban az intézményi befektetők révén....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés