Előfizetői tartalom

Elkészült a maglódi gigaberuházás - Indulhat a következő ütem

Portfolio
Átadták a HelloParks Maglód első, 46 000 négyzetméteres raktárcsarnokát: a 6 hónap alatt felépített létesítmény a csatlakozó út- és közműrendszerrel együtt mintegy 50 millió euró értékű beruházás révén valósult meg. Az első ütem több mint 80%-os kiadottsággal működik és megkezdődött a következő ütem 45 000 négyzetméteres csarnokának (MG3) előkészítése is. Az új épület átadását 2022 utolsó negyedévére tervezik.

Január elején átadták a HelloParks Maglód első ütemét jelentő 46 000 négyzetméteres csarnokot. A park első létesítményének, melyben a minimálisan bérbe vehető terület 3300 négyzetméter, megvannak az első nagy bérlői is. A raktárcsarnoknak már több mint 80%-a megtelt bérlőkkel, és a többi, még szabad területére is előrehaladott tárgyalások folynak. Forrás: HelloParks...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés