Előfizetői tartalom

Óriási pénzek várnak elköltésre az ingatlanpiacon - Mi most a legjobb befektetés?

Fontos strukturális átalakulások zajlanak mind a hazai, mind a globális irodapiacon. A home-office elterjedése mellett a gazdasági környezet is változik és a fenntarthatóság kérdése is egyre inkább megkerülhetetlen eleme lesz a fejlesztéseknek és a tranzakcióknak. Éppen ezért a jelenlegi irányokról, a befektetési piac kilátásairól, az infláció, a hozamok és a forint árfolyama közti összefüggésekről Salamon Adorjánnal, az ESTON International vezérigazgatójával beszélgettünk, aki az irodapiac mellett a bérlakáspiacról is megosztotta várakozásait.

Sok minden történt a tavalyi évben, fontos átalakulások zajlanak a gazdaságban és az ingatlanpiacon egyaránt. Hogyan zárt 2021 az ingatlanbefektetések piacán? A tavaly zárt tranzakciók volumene több mint 20%-kal haladta meg a 2020-as évi teljesítményt, ez kb. 1,3 milliárd eurót jelent. Innen egy újabb 20%-os növekedéssel a már a pandémia előtti szinteket közelítenénk meg....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái