Előfizetői tartalom

Óriási pénzek várnak elköltésre az ingatlanpiacon - Mi most a legjobb befektetés?

Fontos strukturális átalakulások zajlanak mind a hazai, mind a globális irodapiacon. A home-office elterjedése mellett a gazdasági környezet is változik és a fenntarthatóság kérdése is egyre inkább megkerülhetetlen eleme lesz a fejlesztéseknek és a tranzakcióknak. Éppen ezért a jelenlegi irányokról, a befektetési piac kilátásairól, az infláció, a hozamok és a forint árfolyama közti összefüggésekről Salamon Adorjánnal, az ESTON International vezérigazgatójával beszélgettünk, aki az irodapiac mellett a bérlakáspiacról is megosztotta várakozásait.

Sok minden történt a tavalyi évben, fontos átalakulások zajlanak a gazdaságban és az ingatlanpiacon egyaránt. Hogyan zárt 2021 az ingatlanbefektetések piacán? A tavaly zárt tranzakciók volumene több mint 20%-kal haladta meg a 2020-as évi teljesítményt, ez kb. 1,3 milliárd eurót jelent. Innen egy újabb 20%-os növekedéssel a már a pandémia előtti szinteket közelítenénk meg....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés