Előfizetői tartalom

Vitézy Dávid fontos részleteket árult el Budapest legújabb parkjáról

Portfolio
Mintegy 300 ezer négyzetméternyi park, 50 ezer négyzetméternyi új sport-, és játszóterület, 90 ezer négyzetméternyi ökopark és galériaerdő, több mint 1000 fa és új rekreációs területek is lesznek az új Csepeli közparkban. Most is zajlik a Csepel Park konferencia, ahol az új beruházás részleteiről, többek között Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója is előadást tartott.

Mielőtt előadásában Vitézy Dávid rátért a parkfejlesztés részleteire, a kapcsolódó beruházásokat is sorra vette. Bár számos közlekedési fejlesztés van még addig, a végső cél, hogy az 5-ös metró létrejöttével a Csepeli közpark bejáratánál majd újonnan épülő megállótól körülbelül 7-8 perc utazással elérhető legyen a Kávin tér. Néhány, a parkfejlesztéshez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés