Előfizetői tartalom

A Liget projekt titkai: 5 évig épül, de 50 évig üzemel

Árazás és üzemeltetés. A Liget projekt aktuális kérdéseit bemutató két részes interjúsorozatunk második részében benézünk a költségek formálódása mögé, rámutatunk a korábbi (azóta változott) rendszer gyengeségeire, és körbejárjuk a legnagyobb hosszú távú költségtétel, az üzemeltetés dimenzióit Gyorgyevics Benedekkel, a Városliget Zrt. vezérigazgatójával.

Az első részben már kitértünk a projektelemek árazásával kapcsolatos nehézségekre. A rendszer maga olyan, ami lehetetlenné teszi, főleg egy ilyen turbulens építőipari időszakban azt - legyen az állami, önkormányzati vagy piaci beruházás -, hogy tűpontos költségvetést lehessen készíteni a tervezés első pillanataiban. Mi is itt pontosan a kulcs? A félreértés mindig abból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés