Előfizetői tartalom

Újraélednek a horrorsztorik - Már a családi házakat is fenyegeti a drágulás és a szerződésbontás

Portfolio
Az elmúlt évek nagy lakásépítési fellendülése rengeteg embert segített hozzá ahhoz, hogy megvalósítsa álmát egy saját otthon megszerzésével, azonban az álmok könnyen rémálomba fordulhatnak. Az elmúlt években olvasóink rengeteg levéllel kerestek meg minket olyan horrorsztorikkal - főleg társasházi lakások kapcsán - ahol a fejlesztő hirtelen egyoldalúan szerződést bontott vagy árat akart emelni. A jelenség úgy tűnik már a családi házak építkezéseire is beszivárgott - ahogy erre a legfrissebb olvasói levelünk felhívta a figyelmet.

A rémtörténetek eddig elsősorban nagyobb társasházi építkezésekről szivárogtak elő, azonban a jelenség mögött megbúvó folyamat minden lakásépítésre vonatkozhat - az építőanyagok és a munkaerő drágulása minden építkezésen költségnövekedéssel jár, így a családi házak sem mentesülnek a jelenség alól. Az, hogy a kivitelező ezt hogyan kezeli, már egészen más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés