Előfizetői tartalom

Ha valaki határidőre szeretne építeni, a nyersanyagokat nem akkor kell megrendelni, amikor eldördül a startpisztoly

Általános vélekedés, hogy a járvány legnagyobb ingatlanpiaci nyertese a logisztikai szektor volt. Jelentősen nőtt a tervezett fejlesztési volumen a szektorban, új szereplők jelentek meg, de a hagyományosan logisztikában érdekelt fejlesztők is magasabb sebességbe kapcsoltak. Hogy mit jelentett ez a magyar piacon és milyen folyamatokra kell odafigyelniük a fejlesztőknek, arról Szabó Zsolttal, a Prologis fejlesztési és kivitelezési menedzserével beszélgettünk.

Nagy változásokon van túl a piac, milyen hatása volt eddig a covidnak a logisztikai szektorra nézve? Vissza fog állni a járvány előtti állapot? Sok minden átalakult, bár a logisztikai szektorban a covid nem okozott olyan negatív változást, mint például az idegenforgalomban. Korábban volt egy kiszámíthatóan tervezhető raktározási igény az ingatlanszektorban, de a covid megváltoztatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés