Előfizetői tartalom

Naperőművekkel építenék be az egyik hazai repteret

Portfolio
A napenergia szektorban tevékenykedő bajai Optimum Solar Zrt. 50%-os tulajdonosa lett a taszári repülőtér megvételére és hasznosítására kijelölt SGF Silu Global Fund Zrt.-nek. A terveik szerint a naperőmű-fejlesztés mellett, geotermikus és agrofotovoltaikus energetikai beruházások is elképzelhetőek a reptéren - szerepel a cég közleményében.

Még tavaly novemberben számoltunk be róla, hogy eladja a taszári repülőteret a kormány, így a jelenleg használaton kívül lévő katonai légibázisból kereskedelmi, ipari, és logisztikai célú kereskedelmi repülőtér jöhet létre.A legújabb bejelentés szerint az energiaiparban tevékenykedő Optimum Solar lesz a reülőtér 50%-os tulajdonosa. A közlemény alapján a cég naperőmű-fejlesztést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés