Előfizetői tartalom

Beszáll az Auchanba Jellinek Dániel cége, már csak a GVH engedélyére várnak

Portfolio
Az ELO (Auchan Retail Holdingja és a New Immo Holdingja) stratégiai partneri megállapodást írt alá az Indotek Csoporttal a mai napon, amelynek értelmében az Indotek 47%-os kisebbségi pénzügyi befektetővé válik az ELO magyar leányvállalataiban, az Auchan Retail Magyarországban és Ceetrus Magyarországban - olvasható az Indotek közleményében.

Az Auchan Retail Magyarország és a Ceetrus Magyarország számára az ingatlan- és logisztikai piacon jelen lévő, kisebbségi befektetői partner további fejlődési lehetőséget jelent. Az Indotek számára pedig az együttműködéssel stratégiájának fontos eleme, a diverzifikáltság újabb szintje valósulhat meg.  A ma megkötött stratégiai megállapodás életbelépéséhez szükség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés