Előfizetői tartalom

Megvan a 4 millió! - Óriási mérföldkőhöz ért a hazai ingatlanpiac

2022 első negyedévében hivatalosan is elérte a 4 millió négyzetmétert a budapesti modern irodapiac! Több mint tíz év - "És milyen 10 év!" -  kellett ahhoz, hogy újabb 1 millió átadott négyzetmétert hagyjon maga mögött a hazai irodapiac. A régóta várt négymilliós határ átlépését egy széles körű visszaemlékezéssel ünnepeljük meg: egy négyrészes cikksorozatban mutatjuk be, hogyan élték át és mi történt a hazai piac tanácsadóival, facility management szolgáltatóival és ingatlanfejlesztőivel. Az első részben a tanácsadók élményeit olvashatják. Az elmúlt 10-12 év és 1 millió négyzetméter hatásai, tanulságai, kihívásai és a jövő várakozásai a piac szereplőitől a piac szereplőinek, mindenkinek aki részt vett ennek az 1 millió négyzetméternek a megteremetésében, kiadásában, eladásában, és részt vesz a mai napig (és még hosszú évtizedekig) az üzemeltetésében, vagy éppen használja ezeket a tereket. Így látjuk mi, így látjátok ti, a szakma, az elmúlt 1 millió négyzetmétert és a jövőt.

Itt a Portfolio-nál közel egy éve készülünk arra, hogy mikor és kinek a projektjével jelenthetjük majd be, hogy "Megvan! Átléptük a 4 milliót". Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 10. Történelem: csendben átlépte a 4 millió négyzetmétert a budapesti irodapiac Voltak időszakok, amikor a válság utóhatásai miatt szinte alig történtek átadások, volt amikor egyre aggasztóbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés