Előfizetői tartalom

A következő 1 millió négyzetméter irodára is lesz igény

Portfolio
Több mint tíz év kellett ahhoz, hogy a budapesti modern irodaállomány háromról négymillió négyzetméterre növekedjen. A régóta várt négymilliós határ átlépését egy visszaemlékezéssel ünnepeljük meg: egy négyrészes cikksorozatban mutatjuk be, hogyan élték át és mi történt a hazai piac tanácsadóival, facility management szolgáltatóival és ingatlanfejlesztőivel. Az első részben bemutattuk a tanácsadók élményeit, a másodikban az FM szolgáltatókét, a harmadikban négy, a hazai piacon aktív fejlesztő visszaemlékezését, most pedig a sorozatot újabb négy irodafejlesztő gondolataival zárjuk.

Elértük a 4 millió négyzetmétert a hazai irodapiacon! A 4 milliós határ átlépését sokan várták már, köztük a tanácsadók, akik a hosszú évek során számos üzletkötés lebonyolításával garantálták, hogy a hazai irodapiac folyamatos mozgásban legyen, valamint a Facility Management szakma is, akik az irodaházak felépülésétől kezdve minden nap, az épület minden szegletében...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái