Előfizetői tartalom

Már nem sok idő maradt! - Legyél idén te "Az Év Építőipari Személyisége" díj győztese!

Portfolio
Alapanyagáremelkedés, ellátási problémák, háború a szomszédban és rossz makrogazdasági kilátások - csak néhány tényező, mely alapjaiban írta át a hazai építőipar erre az évre kitűzött várakozásait. Ha azt hittük, hogy a tavalyi év nehéz volt a szakmának, akkor még nem láttunk semmit. A Portfolio Építőipar 2022 konferenciája éppen ezért a lehető legjobbkor kerül megrendezésre, ahol az ágazat legfontosabb szakemberei vitatják meg a kihívások lehetséges megoldásait. A konferencia egyik kulcseseménye a Market Építő Zrt-vel közösen alapított "Az Év Építőipari Személyisége" díj átadása lesz, amely kiemelten fontos értékkel bír egy olyan bizonytalan időszakban, ahol a szaktudás és a talpraesettség mindennél fontosabb erénynek számítanak.

Viharos éven volt túl a hazai építőipar, hiszen 2021-ben másról sem volt szó, mint a drasztikus mértékben elszálló alapanyagárakról. A probléma olyan súlyos volt, hogy még a szokásos szakemberhiány is háttérbe szorult egy időre és még a kormánynak is közbe kellett lépnie. A szakma azt remélte, hogy 2022-től kezdve békésebb vizekre evezhet az ágazat, azonban az élet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés