Előfizetői tartalom

Mire elég ma 25 millió forint a hazai lakáspiacon?

Portfolio
Az elmúlt időszakban végbement lakásdrágulás és hitelkamat-emelkedés miatt a kereslet egyre inkább az olcsóbb ingatlanok felé fordult. Ebben a helyzetben a vevők szemében felértékelődnek az alacsonyabb áron elérhető lakóingatlanok is. Az ingatlan.com legújabb elemzésében a 25 millió forintnál olcsóbb új és használt lakóingatlanok piacát mutatja be az áprilisi kínálat alapján. Ezt kiegészítve azt is megnéztük, hogy a nagyobb ügynökségek kínálatában milyen arányban vannak most 25 millió forint alatt lakóingatlanok.

Jelentősen csökkent a 25 millió forintnál olcsóbb ingatlanok aránya a kínálatban, ezalatt az árszint alatt szinte csak használt lakások vannak, de országszerte nagyon eltérő, hogy mekkora ingatlant lehet vásárolni ennyi pénzből - mondta el Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője, aki szerint a mostani bizonytalan gazdasági és lakáspiaci környezetben megnőhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés