Kiderült, ki kapta 2022-ben "Az Év Építőipari Személyisége" díjat

Portfolio
Immáron negyedik alkalommal rendezzük meg az Építőipar 2022 konferenciát, ahol a szakmát érintő legfontosabb kérdéseket, problémákat és megoldásokat lefedő előadások, és panelbeszélgetések mellett, idén is kihirdettük a Market Építő Zrt. és a Portfolio által közösen alapított "Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét- Idén nem más, mint Puskás András, a Puskás Művek Bádogosipari Kft. társtulajdonosa.

A Portfolio negyedik építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított díj nyertesét. Az építőipart jelenleg érintő kihívások miatt különösen fontossá vált, hogy a szakma jelentős képviselőinek a munkája ilyen módon is elismerésre kerüljön.

A díjátadó előtt egy hattagú szakmai zsűri döntött a díjazott személyéről:

  • Bán Zoltán Portfolio vezérigazgató
  • Ditróy Gergely, Portfolio ingatlandivízió-vezető
  • Koji László, ÉVOSZ elnök
  • Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója (2019-es "Év Építőipari Személyisége" díj nyertese)
  • Scheer Sándor, Market Építő Zrt. vezérigazgató
  • dr. habil. Stocker György docens, tanszékvezető Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Kar, Építőanyagok és Magasépítés Tanszék

A zsűri döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Puskás András, a Puskás Művek Bádogosipari Kft. társtulajdonosa kapta. 

Puskás András, Építőipar konferencia 2022, forrás: Stiller Ákos/Portfolio

A 2022-es év "Építőipari Személyisége"

Puskás András fiatalkora óta végez bádogos munkákat, építészmérnöki, műszaki ellenőri diplomával, ács szigetelő bádogos szakmunkásképző bizonyítvánnyal és bádogos mestervizsgával rendelkezik. Mintegy 25 éve tulajdonosa a Puskás Művek Kft.-nek, közel 15 éve, édesapja nyugdíjba menetele óta, a vállalkozás vezetésével foglalkozik. A Puskás Művek a tetőszerkezetek felújítását, tetők fedését, tetőjavítást, ács és a bádogos munkákat tekinti fő profiljának. Budapest és környékén, Pest megyében vállalnak főként megbízásokat.

Puskás Andrással készült korábbi interjú itt olvasható:

A konferencián készült beszámolók:

Gratulálunk a győztesnek! Jövőre folytatjuk.

Címlapkép forrása: /Portfolio

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF