Előfizetői tartalom

Átadtuk "Az Év Építőipari Személyisége" díjat

Portfolio
Második alkalommal rendeztük meg az Építőipar 2020 Konferenciát, ahol a szakmát érintő legaktuálisabb kérdéseket és legfontosabb területeket lefedő előadások, és panelbeszélgetések mellett, kihirdettük a Market Építő Zrt. és a Portfolio által közösen alapított "Az Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét, aki idén nem más, mint Balás Ákos, a Magyar Építő Zrt. projektvezető-helyettese.

A Portfolio második építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított díj nyertesét. Az építőipart jelenleg érintő kihívások miatt különösen fontossá vált, hogy a szakma jelentős képviselőinek a munkája ilyen módon is elismerésre kerüljön. Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója, a díjátadón elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés