Előfizetői tartalom

Több mint félmillió négyzetméter, 26 épületben: bemutatta legnagyobb fejlesztéseit a hazai ingatlancég

Portfolio
Elérte az 500 milliárd forintot a Property Market Kft. aktív projektjeinek értéke tavaly, ami több mint 500 ezer négyzetmétert jelent 26 épületben, amelyből 16 lakóépület, 7 iroda és 3 hotel. A cég a passzív portfóliójában további 500 milliárdos, 27 épületre vonatkozó, 500 ezer négyzetméternyi fejlesztési potenciállal rendelkezik, amelyekre fejlesztési szerződés van– összegezte a 2021-es év mérföldköveit a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Schrancz Mihály.

A cég árbevétele 2019 és 2021 között a duplájára nőtt, a tavalyi évben elérte a 2,3 milliárd forintot, míg adózott eredménye 847 millió forintot tett ki. A vállalat fejlesztési portfoliója jelentősen bővült, a covid előtt 7, jelenleg 26 projekt fejlesztése zajlik, vagy már befejeződött. Ezzel párhozamosan a cég szakértői létszáma is megduplázódott, elérte az 50 főt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés