Előfizetői tartalom

Jelentős változás jön az ingatlanok tűzvédelmi szabályzatában

Portfolio
Az Építési Vállalkozások Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) is aktív szerepet vállalt az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) megalkotásában. A szervezet Tűzvédelmi Tagozatának szakemberei együttműködve az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) szakembereivel több területen tettek javaslatot a logisztikai csarnoképületek fejlesztését, építését- és üzemeltetését egyszerűsítő, az építőipar versenyképességét növelő módosításokra. A jogalkotó a javaslatokat a szakmai és piaci szereplők által elfogadott kompromisszumokkal beépítette a jogszabályba.

Kihirdették az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatot (OTSZ), amely az emberek, a környezet és a vagyon elvárt tűzbiztonságához szükséges feltételeket írja elő. A fontos jogszabály megújításában az ÉVOSZ Tűzvédelmi Tagozata és az IFK is együttműködött. A közös munka megfelelő alapot teremtett az ÉVOSZ és az IFK közötti együttműködés további kiterjesztésére is...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái