Előfizetői tartalom

A cégek egyik legnagyobb versenytársa a munkavállalók nappalija - Annál mindenképpen jobbat kell nyújtani

Közel másfél évet töltött a Diófa Ingatlan Alapkezelő ingatlanportfóliója az Indotek Group-nál, de ezalatt az idő alatt több hosszabbítást és új bérleti tranzakciót is lezártak. A minőségi és jó lokációban lévő házakban van a jövő – véli Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója, akitől azt is megtudtuk, hogy az üzemeltetési költségekben és a bérlők által fizetett rezsiben is nagy emelkedésre kell felkészülni.

Érdekes fordulata volt az elmúlt időszaknak, hogy két év után a Diófa Alapkezelő és a portfóliójába tartozó ingatlanok többször tulajdonost váltottak. Az Indotek megvette és rendbe rakta a portfólióba tartozó ingatlanokat. Mik voltak a legfontosabb tapasztalatok a "projekt" kapcsán? Nagy gyakorlatunk van abban, hogy úgy vegyünk át ingatlanokat, egész portfóliókat, hogy azok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés