Előfizetői tartalom

Hatalmas raktárral bővít az Alza

Portfolio
Hosszú távú bérleti megállapodást írt alá a Sziget Logisztikai Központ 22 000 négyzetméternyi raktárterületére a GLP és az Alza.hu. A szigetszentmiklósi logisztikai központ kivitelezése már zajlik, a raktárakra és elosztóközpontokra szakosodott fejlesztő és befektető csoport a tervek szerint 2022 harmadik negyedévében adja át az épületet.

A többfunkciós létesítmény révén az e-kereskedelmi vállalat tovább javítja disztribúciós tevékenységét és a rendelésteljesítést. Az új, tíz évre szóló szerződéssel új szintre lép a GLP és az Alza együttműködése Közép-Kelet-Európában: a cseh gyökerű cég mind Szlovákiában, mind Csehországban a GLP-től bérel raktárterületet. A kész épület több mint 20...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés