myhive Haller Gardens_ 2022_1_V2
Ingatlan

Új koncepciót kínál bérlőinek a nemrég megújult irodaház

Portfolio
Befejezte a budapesti myhive Haller Gardens teljes modernizálását az IMMOFINANZ. A megújult épületben a már meglévő myhive megoldások mellett olyan új szolgáltatásokat is bevezettek, amelyek maximálisan támogatják a rugalmas munkavégzést, valamint az irodaházon belüli közösségi terek sokoldalú használatát. A koncepció célja, hogy a közös tereket a tényleges funkciójuk mellett a bérlők többek között vendégek fogadására, üzleti megbeszélésekre és kikapcsolódásra is tudják használni.

Az épület modernizálása során a homlokzat megújult, az épület egésze korszerű és energiatakarékos külső és belső világítást kapott, valamint a lobbik és az épületszárnyak körüli kert is az új koncepciót követve, megújulva áll a bérlők rendelkezésére. Hasonló koncepció alapján kapott új arculatot a kávézó és étterem is, amely további kényelmi funkciókkal egészült ki. Az intelligens, parkolóhelyeket optimalizáló rendszer segítségével a bérlők költséghatékonyan és rugalmas feltételekkel tudnak helyeket bérelni, emellett egy rugalmasan bérelhető rendezvény- és tárgyalóhelyszínt is kialakítottak az irodaházban.

A myhive Haller Gardensben vezették be elsőként a Service Pontot, amely támogatást nyújt az irodaházon belüli közösségi élethez, valamint a bérlők kérésére megszervezi a ruhatisztítást, a virágrendelést, a masszázst, de akár egy alkalmi smink elkészítését is. A „community manager” feladata, hogy figyelemmel kísérje a felmerülő igényeket, gondoskodjon a jógaóráról, és egyéb szakmai vagy munka utáni szórakoztató rendezvényről.

Alkotás Point
1140 m215–15.5
Green House
KIADVA m213–16
Infopark (E)
674 m213–14
myhive Greenpoint 7
0 m216–16
Óbuda Gate
2350 m211–13.5

Az IMMOFINANZ, felismerve az irodapiacon kialakuló új trendet, a rugalmasság iránti igényt, az elsők között reagált a myhive új irodatermékeivel. A vállalat saját szolgáltatott irodája, a mycowork, 1000 négyzetméteren kínál teljesen berendezett, flexibilisen bérelhető kulcsrakész irodaterületeket. Nem sokkal a nyitás után a mycowork területek közel kétharmadára már bérleti szerződést kötöttek.

Szakma X Élmény X Találkozás X Információ - Erről fog szólni a június 8-9-i Portfolio Property X 2022 konferencia. Részletekért kattints!

Ugyancsak népszerű termék a myoffice, amely az ügyfelek kívánsága szerinti azonnal költözhető, dedikált irodatereket kínál rugalmas konstrukcióban. Az új bérlők több mint 75 százaléka ezt a terméket választotta. Mindkét esetben a bérelt irodaterületek nagyságától függetlenül, a bérlők az irodaház teljes myhive szolgáltatáscsomagját élvezhetik.

Címlapkép forrása: IMMOFINANZ

covid
számla befizetés
repülő nyaralás léiközlekedés beach
olaj
arany
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
új lakások