Előfizetői tartalom

Videón a Lánchíd felújítása: így áll most a rekonstrukció

Portfolio
Javában zajlik a Lánchíd felújítása, amiről most egy látványos videót tett közzé a Magyarépítők. A felújítás mostani szakaszában került sor a koronasaruk festésére, a munkálatok a vízszint alatt 14 méteres mélységig, a vízszint felett pedig 23 méteres magaságig tartanak. A befejezés és a híd tervezett átadása 2023-ban várható.

Tavaly márciusban, a munkaterület lezárásával megkezdődött a Lánchíd felújítása, aminek rekonstrukciója azóta is tart. Ezúttal a Magyarépítők videójából kiderül, hogy hol is tart az építkezés, melynek során jelenleg a belső festési munkák zajlanak, emellett a helyszínen megújul 4400 négyzetméternyi kőfelület is. Az A-Híd Zrt. által 18,8 milliárd forintból megújuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés