PF_Property_X_2022_event_cover_1920x1005
Ingatlan

Mennyit ér egy ingatlan? Milyen az ideális iroda? És mit gondolnak erről a szakma fiataljai?

Portfolio
Vannak olyan ágazatai az ingatlanpiacnak, amelyekről viszonylag ritkán esik szó, de a piac működése szempontjából elengedhetetlen a szerepük. Ilyen például az értékbecslés, aminek jelentősége nem kérdőjelezhető meg, de a technológiai fejlődés hatására nagy átalakulások előtt áll. Ugyanez igaz magára az iroda működésére is, amelyek esetében a digitalizáció nemcsak a home office-t tette lehetővé, de az egyes irodai funkciókat is megváltoztatta. Hogy milyen jövő előtt áll az ingatlanpiac, az leginkább a következő generáción múlik, éppen ezért a fenti témák mellett a legfiatalabb szakembereket is megkérdezzük jövővel kapcsolatos várakozásaikról, a június 8-9-i Portfolio Property X konferencián.

Mennyit ér egy ingatlan?

Bár kevésbé látványos, de annál fontosabb feladata van azoknak a szakembereknek, akik a különböző típusú ingatlanok értékének meghatározásában működnek közre. Az értékbecslés jelentősége a mai változó gazdasági környezetben különösen felértékelődik, miközben a technológiai fejlődés az ingatlanpiac ezen ágazatát sem kerüli el. Hogy milyen kihívásokkal néz szembe az, aki az ingatlanok valós értékét akarja meghatározni, melyek az értékbecslés látható és láthatatlan veszélyei, és mit okoz a drámaian változó makro- és mikorkörnyezet, arról a konferencián Telekesi-Csuhay Borbála MRICS, COO, ESTON International moderálásában az alábbi szakértők beszélnek:

Június 8-9-én jön a Portfolio Property X 2022 élménykonferencia, ahol az ingatlanpiac különböző ágainak legfontosabb témái lesznek a terítéken. Részletekért kattints!

Mitől jó egy iroda?

Az irodai munkakörnyezet átalakulása az egyik legaktuálisabb téma, melynek során már nemcsak a fizikai tér, de a digitális munkakörnyezetre is figyelni kell. Hogy hogyan lehet a jó digitális munkakörnyezetet kialakítani, hogyan csináljunk a káoszból rendet, arról Hajdu Gábor, üzletfejlesztési menedzser, ShiwaForce fog előadni.

A közvetlen uniós pályázatok által nyújtott lehetőségekről Kós Balázs, alapító, ügyvezető, Blue Door Consulting fog beszélni, míg azokról a legfontosabb trendekről, amik a jövő HR-ét alakítják, és ami az ingatlanosok számára is fontos, Szabó Viktória, tréner, coach, szervezetpszichológus fog beszélni.

Ezt követően a jövő munkahelyeinek jellemzőiről Hintenberger Zsolt MRICS, alapító partner, Realiscon moderálása mellett olyan szakértők beszélnek, mint:

ATENOR - RoseVille
15503 m220–20
BIF LOFT Irodaház (Bihari)
20 m23230–3410 Ft
BIF Tower
7500 m216–18
Bajcsy Irodaház
150 m23150–3500 Ft
Infopark A
1800 m25000–7000 Ft

Mit gondolnak a jövőről a szakma fiataljai?

Az ingatlanszakmában is folyamatosan zajlik a generációváltás. Az ágazat legfiatalabb képviselői gyakran teljesen más megközelítéssel állnak egy-egy kérdéshez, problémához, mint idősebb kollégáik. A jövő ingatlanpiaci véleményvezérei olyan témákban mondják el nézeteiket, mint a profit, környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás, dizájn, funkció, vagy a digitalizálás. Mi mozgatja és formálja az ingatlanpiac fiataljait? A panelbeszélgetésből ez is kiderül, akik között ott lesz:

Emellett a hihetetlen gyorsasággal változó világ ingatlanpiaci hatásairól "A maltertől és téglától a metaverzumig" címmel az ingatlanpiac elképesztő transzformációjáról Baross Pál FRICS, Campus Development Director, Central European University és  Soóki-Tóth Gábor Csaba MRICS, elemzési vezető, Otthon Centrum beszélgetnek.

Június 8-9-én valami egészen új dolog érkezik: a Portfolio Property X élménykonferencia a balatonfüredi Anna Grand Hotelben! A vendégek a két napos rendezvény alatt a szakmai tartalmak és a végeláthatatlan networkingen túl az esti állófogadáson a Gin-tonik és Sushi bár kínálatát is élvezhetik, melyekhez élőzenés aláfestés is társul.

A cikk saját rendezvény népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Portfolio

Liszicsanszk
Orosz útlevél
Puskák
Karikó Katalin
Maszk eldobva
Díjmentes online előadás
Érdemes most beszállni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 6.
Sustainable World 2022
2022. szeptember 7.
Private Health Forum 2022
2022. szeptember 15.
Property Investment Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Budapest lakás Andrássy út