Előfizetői tartalom

Ezek most a legnagyobb veszélyek a hazai ingatlanpiacra nézve

Portfolio
Elkezdődött a balatonfüredi Portfolio Property X 2022 konferencia, ahol az ingatlanszakma képviselői egy kétnapos rendezvény során vitatják meg a piac alakulásának aktuális folyamatait. Vajon milyen kilátások várnak a hazai gazdaságra? Milyen hatással lesz ez az ingatlanbefektetésekre nézve? Mennyire stabilak az alapok ahhoz, hogy egy egészséges befektetési volumen alakulhasson ki? Mibe érdemes most fektetni a pénzt? A konferencia délelőtti szekciójában többek között ezekről a kérdésekről beszélgettek a szakértők.

Ma délelőtt 10 órakor megnyitotta kapuit Balatonfüreden a Portfolio Property X 2022 konferencia, ahol a következő másfél napot az ingatlanpiac főbb kérdéseinek szentelve mondják el aktuális várakozásaikat a szakértők. Galéria14 képElkezdődött a balatonfüredi Portfolio Property X 2022 konferencia Gazdasági kilátások Az elmúlt másfél-két évben 4-5 olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés