Előfizetői tartalom

Ennyi magyar tervez idén építkezést vagy felújítást

MTI
Magyarországon a lakosság 48 százaléka tervez, illetve végez az idén építkezést vagy felújítást, a legtöbben a munkálatok drágulásától, illetve elhúzódásától tartanak - mondta el az újHÁZ Centrum vezérigazgatója az építőanyag-kereskedelmi hálózat tavaszi Trendriportját ismertető sajtótájékoztatón. Rázsóné Szórády Csilla közölte, a május elején készített reprezentatív felmérésbe 1142 embert vontak be.

A kutatásból kiderült: a termék- vagy a szakemberhiány, valamint az áremelkedések miatt az építkezők és a felújítók 32 százalékának plusz anyagi erőforrást kellett bevonni, 28 százalék pedig elhalasztotta a munkálatokat. Csupán a válaszadók 27 százaléka jelezte, minden a terv szerint halad. A munkálatokhoz a válaszadók 17 százaléka otthonfelújítási támogatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés